طاجن البامية باللحمة

-----------------------------------





1 - بنجيب البامية الصغيرة و بنغسلها و بنأمعها ( اكيد طبعا كلنا بنعرف نأمع البامية ) و نحطها فى الطاجن .

2 - بنفرم بصل و نضيف اليه الملح و البهارات و بعدين بنخلطهم مع بعض و نضيفهم على البامية .

3 - نضيف بعد ذلك عصير الطماطم و معه قطع من الفلفل الاخضر عليهم .

4 - ترص قطع اللحمة المسلوقة نصف سلق .

5 - يرفع الطاجن على النار و نضيف اليه ملعقة سمنة و كمية من الشوربة و ملعقة صغيرة من الثوم المفروم .

6 - بعد التأكد من سواء البامية توضع فى الفرن حتى يتم تحمير وجه الطاجن .

وبألف هنا وشفا