كلة يحضر ورقة و قلم



المقادير :




دجاجه متوسطه الحجم

2 بصل صغير نوعا

2 حبة بطاطس صغيره


حبه من الطماطم

قليل من كبد الدجاج المقطع قطع صغيره

ملح وبهارات منوعه






الطريقه:





تنظف الدجاجه جيدا ثم تتبل بالملح والبهارات


وتقطع البطاطس الى مكعبات صغيره وتحمر فى الزيت


ثم نحمر فى نفس الزيت كبد الدجاج وتنشل وتترك جانبا لحين الاستخدام


ويفرم البصل ويقطع الطماطم قطع صغيره وتخلط مع البطاطس وكبد الدجاج


وتتبل بالملح والبهارات وتحشى به الدجاجه


وتوضع الدجاجه فى كيس الفرن وتوضع فى الفرن لمدة ساعه ونصف او حتى تنضج الدجاجه وتكون النار هادئه وتترك حتى يحمر لونها



وتقدم وهى ساخنه سواء مع الارز او كعشاء مع البطاطس المقلى والسلطه





بالهنا و الشفا