ازيكو يا بمبويات يا حلوين
اخباركو ايه

انا جيبلكو اكله جميله اوى هيه مش اساسيه على السفره بس بلنسبالى
لازم تكون موجوده وسط الاكل فى رمضان

وهي السمبوسه

يلا نبتدى الاول نعرف طريقة عمل العجينه



وبعد كده هقولكو على الحجات اللى ممكن تتحط جواها زى الجبنه واللحمه
ووممكن تتعمل حلو حجات كتير يلا بينا




المقادير :
3 كاسات كبيره دقيق أبيض-2/1 كأس كبير سمنة فارم أو زيت -ملح -من نصف إلى ثلاث أرباع الكأس ماء دافئ.

الطريقه :

ينخل الدقيق في وعاء عميق مع ذره الملح و يضاف الزيت أو السمنة و الماء و تعجن العجينه جيدا و تغطى و تترك لمده ساعة تقريبا-وتستخدم هذه العجينة لعمل السمبوسة
وبالهناء والشفاء والعافية

يتبع..........
..