1-كمية من البندق العادي والبندق المجروش ..

2- شكولاته خام 200 جرام..
3 - ملعقتان كبار شوكولاته نوتيلا.
4- من 40 الى 50 جرام زبدة (اي نصف اصبع)
5- قوالب اشكال




طريقة عمل الحلى :


1- تحطوا الزبده+ الشيكولاته الخام في حمام مائي.. وتذوبوها زي الصورة 2 ..
3- تضيفوا كمية من البندق المجروش انا حطيت 200 غرام تقريبا
4- تضيفوا ملعقتااااان نوتيلا على الخليط الى ان تصبح نفس الصورة



طريقة عمله في القالب

1 - تضيفوا كمية بسيطه جدا في القالب .. عشان يبان الشكل..
2- تضيفوا البندق عليه ..
3- تحطوا الخليط على القالب ..
4وتكملوا نفس الخطوات الثلاث الأولى ..


5 _ بعد ما تخلصوا تحطوها في الثلاجة لحد ما تجمد




الأخيرة :

تطلعوها من الثلاجة و تقلبوها وتقدم

وبالعااافية