ازييييييييكم يا احلا نجعاويه فى الدنيا
كل سنه وانتو طيبيييين وبالف صحه وخير وعافيه يارب
انا جبتلكو لحمة العيد مش عايزه خنااااا ااااق كلو هياخد



لحمة الفخده بطريقه جميله




التتبيله
بصله كبيره مقطعه رفيع و معصور عليها ليمونه
ملح -فلفل ابيض - بهار لحم- جوزالطيب- هيل مطحون
ا زبادى
ملعقتين خل تفاح
زعتر و اكليل الجبل و روزمارى ( او الاعشاب المفضله لديك مطحونه )
ملعقتين كبار صلصه (وركشسترشاير صوص )
ملعقه ثوم مفرى
نقوم بتجهيز اللحم و ازاله الدهون
و تتبيل اللحم بالخلطه السابقه و تركه لليله بالبراد
من بعدها تدخل الفرن


لعمل الصلصه المصاحبه




الصلصه المصاحبه هى الصوص المتساقط من تسويه اللحم احتفظى به و اضيفى عليه ( ملعقه زبد فى طاسه و كوب ماء و 2 ملعقه دقيق + بهار ابيض و ملح و فص ثوم و مكعب مرق و تذاب كلها و تعاد على النار مره اخرى للحصول على صلصه تصاحب اللحم )

و يقدم مع السلطه الخضراء التقليديه
















وبالف هنا وشفا يارب يلا بئه عشان نااااااااااااااكل :]

م ن ق و ل