http://aa4l.net/mlffat/index.php?action=viewfile&id=15583"][/URL]


http://aa4l.net/mlffat/index.php?action=viewfile&id=15585"][/URL]



http://aa4l.net/mlffat/index.php?action=viewfile&id=15584"][/URL]


طريقة العمل :

كلنا نعلم طريقة تحضير البيشاميل و هي كالتالي :
زبدة مدابة + دقيق + حليب ملح فلفل اسود و رشة جوزة الطيب او الكاري حسب الدوق و لما تجهز نضيف 2 جبنة كيري و ممكن اظافة اي جبن مبشووور حسب الدوق
ناخد صدر دجاج نقطعه مربعات نحمره في الزيت + ملح و فلفل اسود و بقدونس مفروم ثم نصفيه من الزيت و نخلطه مع الكريمة و نحشووه بالباف باستري و نضعها على الصينيه و ندهن فوقها الزبده او صفار بيضه مخفوقه و نحمرها بالفرن و تقدم ساخنه