الجمبرى بالبهارات والليمون ... بالصور

**********


المقادير والطريقة:

كشنى البصل والفلفل الرومى

ثم اضيفى الثوم والزنجبيل

ثم اضيفى الجمبرى المنظف والمتبل من الليل ب(ملح&فلفل ايود&بربيكا&كمون&كركم&زيت زيتون)






واحسبى له فقط خمس دقايق (حسب حجم الجمبرى)قلبى الجمبرى دقيقه

ثم اضيفى الطماطم وقليل ومن صوص الصويا من ماجى وقليل ملح

وبعد مرور الخمس دقائق اضيفى عصير الليمون وطفى النار

قدميها مع الارز والسلطه بطريقتك

في طريقه وهيا:

أبشري جزر وأفرمي شويه شبت وقلبيهم وحطيهم فى الصحن على شكل دائره تقريبا ثم ضيفي الطماطم حولها

حطي فوقها ملعقه لبن مخلوطه مع ملعقه مايونيز وقليل من الملح والفلفل الاسود


وبالهنا والعافيه..