المقآدير والطريقة مع بعض :



الخطوة الأولى:

نسلق تلاتة حبات بطاطس

ونعمل خلطة الجبن (حمام مائي) وهيه عبارة عن: ملعقتين أكل جبنة سائلة + ملعقة أكل مايونيز + تلاتة ملاعق أكل جبن شيدر
نذوبهم على الحمام المائي

الخطوة التانية:

نهرس البطاطس بعد تقشيرها ونخلط معها خليط الجبن

* نجهز في طبق خلطة التغطية (بقسماط+ملح+فلفل أسود+ورق ريحان_أوريغانو_ )

الخطوة التالتة:

نكور خليط البطآطس ونغطيه بالبقسمآط

الخطوة الرآبعة:

نجيب طاوة(مقلآة) ويفضل تكون تيفآل ونحط شوية زيت ونحمر أقرآص البطآطس من الجهتين (بس تحمير)....


ونقدمها وبالهنآء والعآفية...