color]المقادير:
كوب و نصف سميد
2 كوب زبادى
نصف كوب سكر
كوب الا ربع سمنة
علبة قشطة نستلة
نضرب فى الخلاط (2 بيضة + كوب الا ربع زيت ذرة)
شراب عادى(كوب سكر + كوب ماء + نصف ليمونة) شراب يجهز و يكون بارد

الطريقة:
نخلط سميد + الزبادى + القشطة + السكر + السمن ويترك يرتاح
يضاف البيض و الزيت
ندهن الصينية سمنه ثم رشة دقيق
تدخل الفرن حتى تحمر
ثم تسقى بالشراب البارد و الصينية سخنةعلى فكرة يمكن تقسيم العجينة على صبنبة كبيرة و صبنبة صغيرةحتى لا تكون سميكة
ويارب يكون موضوعى عجبكم