طبخه هندية جربتها وعملتها وقلت لاااااااااازم تجربوها
بس معلش مكنتش اعرف انها هتطلع لذيذه كده
كنت صورتها



-بصلتين مقطعه قطع صغيره
-دجاج بدون عضم مقطع صغير
--بطاطس مقطعه مكعبات صغيره
-كاس عدس احمر مسلوق
-فليفله (اختياري) فلفل اخضر حار ايضاااا اختياري ياحلوين يعني الي تحب الفلفل الحار تضيفه
بهارات (فلفل كاري -ربع ملعقه شاي هيل ناعم - زنجبيل - ربع ملعقة شاي كركم
-علبة قشطه



نقلب البصل حتى يدبل ثم نضيف له بطاطس مكعبات ونقلبه ثم نضيف دجاج مقطع صغير ونستمر بالتقليب حتى ينضج طبعا نضيف له البهارات عباره عن فلفل كاري وزنجبيل ربع ملعقه وقليل جدا من الهيل ثم نضيف له عدس اصفر نكون قد سلقناه (بوضع كوب عدس والماء مرتفع عنه بواحد سم وملعقة بيكنج بودر)ونضيف العدس المسلوق ونقلبه مع الخلطة ووبعد ان تنضج المكونات نضيف له علبة قشطة وفلبفله مقطعه صغيره ونتركه على النار 3 دقائق حتى يتسبك ونقدمه ساااااااااخن والف هناء وعافيه على قلب عضوات وزائرات منتدى النجعاويه