احلى صنينية بطاطس بالحمة من ايد مامى
اولا المقادير
نص كيلو لحمة
ثمرة ببصل
نص كيلو فلفل اخضر
معلقة فلفل اسمر ومعلقة ملح
كيلو طماطم
تتبيل اللحمة
اولا تخلط الحمة مع 2 ثمرة فلفل اخضر و3 ثمرة طماطم و1 ثمرة بصل كبيرة او متوسطة وتترك 2 ساعة للتتبيل
طريقة الرص
اولا يدهن الوعاء زيت
ثم يوضع البصل
ثم الفلفل
ثم الطماطم
ثم البطاطس
ثم تصبع اللحمة وتوضع اخر حاجة
ثم يرش الفلفل الاسمر والملح على الوش
ملحوظة:
ومفيش مانع لو نعمل عصير طماطم نكبة على الفراخ بعد مانرص الصينية لو احنا عايزين نعملة بفراخ اما لو بلحمة فبلاش العصير وطريقة الفراخ نفس الطريقة دى بالضبط
وادعو لماما :]