مربعات الشكولاتة بالجوز و الزبيب


[IMG]http://4.bp.blogspot.com/_5hlzgDrDL80/SkoCLZOqgbI/AAAAAAAAOq8/tsewro7DMtg/s400/bar+******s2.jpg[/img]
[IMG]http://4.bp.blogspot.com/_5hlzgDrDL80/Sklvt5dZqYI/AAAAAAAAOnk/0-IF4ESouo8/s400/baugettes+Choc+cherry+bar+******s2.jpg[/img]



[IMG]http://4.bp.blogspot.com/_5hlzgDrDL80/Sklz-WS7lyI/AAAAAAAAOoE/Y7R-d2k6b-Y/s400/baugettes+Choc+cherry+bar+******s3.jpg[/img]




[IMG]http://4.bp.blogspot.com/_5hlzgDrDL80/Sklz-mcS_lI/AAAAAAAAOoM/GFP2vvJr3sk/s400/baugettes+Choc+cherry+bar+******s4.jpg[/img]








[IMG]http://2.bp.blogspot.com/_5hlzgDrDL80/Sklz-HKKniI/AAAAAAAAOn8/abEA_Y-nIdk/s400/baugettes+Choc+cherry+bar+******s5.jpg[/img]

المكونات


1كوب دقيق

1/4 كوب بودرة كاكاو

1 كوب شوفان

1/2 كوب سكر بنى (او ابيض مع معلقة مائدة عسل اسود)

1 معلقة صغيرة بيكينج باودر

1/2 معلقة صغيرة ملح

1/2 كوب زبدة مقطعة مكعبات صغيرة و وموضوعة بالثلاجة (انا باستعمل زيت ذرة بدل الزبدة عشان تبقى اخف)

1بيضة مخفوقة

1/4 كوب لبن رايب

1/2 معلقة صغيرة روح اللوز

1/2 كوب زبيب مجفف او وشنا (كرز مجفف)

1/2 كوب جوز (عين جمل مجفف)

1/2 كوب شكولاتة مقطعة مربعات صغيرة اوى


فانيليا * 2 ظرف

او شكولات شيبس (حبيبات شكولاتة)

معلقتين سكر مخلوطين بظرفين فانيليا لتتزيين

الطريقة


سخنى الفرن على حرارة 180
و افردى ورق زبدة فى صينية الخبز

فى بولة اخلطى المكونات الجافة ماعدا المكسرات و الزبيب و الشكولاتة القطع مع بعض

افركى الزبدة مع الكونات الجافة لغاية مايديكى مزيج خشن
و محبحب

فى بولة تانية اخفقى البيض مع اللبن الرايب مع المكسرات و الزبيب و قطع الشكولاتة و روح اللوز

ثم امزجى المكونات الجافة بالخليط السائل
  • [IMG]http://3.bp.blogspot.com/_5hlzgDrDL80/Sklvt_yQ2-I/AAAAAAAAOnc/80zxOVPDNbY/s400/baugettes+Choc+cherry+bar+******s1.jpg[/img]
افردى العجينة و حطيها فى صينية الخبز و قطعيها مربعات

رشى عليها ملعقتين السكر المخلوط بالفانليا

اخبزى من 18الى 20 دقيقة

و طلعيها تبرد على رف سلك

  • [IMG]http://1.bp.blogspot.com/_5hlzgDrDL80/SknM61OqmVI/AAAAAAAAOp8/3O0VNsUaWzQ/s400/baugettes+Choc+cherry+bar+******s6.jpg[/img]