اللي بتحب الفسيخ بس غالى عليها ممكن تعملة فى البيت والطريقة سهلة جدا







اولا /تشترى سمك بورى صابح وتغسلية جيدا بس اياكى تشيلى القشر اللى علية من الخارج



ثانيا/ اتركية فى المصفاة حتى يجف وعرضية للهواء والشمس





ثالثا/ بعد ان ينشف هاتى ملح الطعام وضعى فى كل سمكة شوية ملح فى الخياشيم يمين وشمال ثم ضعى شوية ملح بالقاع فى اى علبة محكمة الغلق ثم ضعى كل سمكة بعد ان ترشى عليها الملح حتى تنتهى من كمية السمك اللى عندك ومابين كل طبقة سمك والثانية ضعى شوية ملح وممكن ان تضعى شطة حسب الحاجة





رابعا/ اضيفى شوية زيت فوق السمك ثم اغلقى العلبة جيدا وممكن ان تضعى العلبة فى اكثر من كيس حتى لاتخرج رائحة تزعجك
اخيرا/ اتركى السمك لينضج من( 8 ايام الى10 ايام )فى جوالمطبخ العادى ثم بعد ذلك افتحى علية ونظفى القشر وبطن السمكة وضعية فى وعاء وعلية زيت وليمون واحكمى غلقة وضعية فى الثلاجة لفترات طويلة


وبالهنا والشفا

مع حبي
http://www.directleech.com/index.php?action=submit&account=1adj3u4wshf&forum= 65&url=http%3A%2F%2Fsmiles.int-world.com%2Fsmile.113887.html"][/URL] http://www.directleech.com/index.php?action=submit&account=1adj3u4wshf&forum= 65&url=http%3A%2F%2Fsmiles.int-world.com%2Fsmile.113887.html"][/URL]