السلام عليكم و رحمه الله و بركاته
ازيكو يا نجعاويه
انا جبتلكو معايا النهارده
طريقه عمل الشيكولاااااااااته
و نبدأ

1| كميه من البندق العادي و البندق المجروش
2| شيكولاته خام 200 جرام
3| معلقتنان كبار شيكولاته نوتيلا
4| من 40 الي 50 جرام زبدة ( اي نصف اصبع )
5| قوالب اشكال


طريقة العمل
1| توضع الزبدة + الشيكولاته الخام في حمام مائي و تزوبونها مثل الصوره 2
2| تضيفون كميه من البندق المجروش و انا حطيت 200 جرام تقريبا
3| تضيفون ملعقتان نوتيلا الي ان تصير نفس الصوره


طريقه وضعه في القالب
1| تضيفون كميه قليله في القالب حتي يظهر الشكل
2| تضيفون البندق عليه
3| تضيفون كميه اخري
4| و تكملون بنفس الخطوات الثلاث الاولي
5| بعد ما تخلصو يوضع في الثلاحه حتي يتجمد


و اخيرا
تخرجونه من الثلاجه و تفرغونه من القالب و بالهنا و الشفا


جربوها و لو حلوه قلولي
اما لو وحشه
انا مليش دعوه
ههههههههههههههههههه