كباب حله بالصوص البني والمشروم
***********************
المكونات
*****
مكعبات لحم ويفضل ان يكون بتلو
مشروم طازج
زبده
بصل + خضروات حسب الرغبه { بطاطس + كرنب + جزر + زهره بيضاء ....... }

ملحوظه :يوجد الان في الاسواق بودره اسمها دمي جلاس تستخدم في الصوصات

التوابل : ملح + فلفل اسود + بهار لحم + دمي جلاس +زعتر
طريقه التجهيز
*********
نسلق اللحم مع قليل من التوابل ونصفيه
نرفع طاسه علي النار ونضع بداخلها الزبده ونضيف معلقتين من بودره الدمي جلاس
وبقيه التوابل والمشروم ونضيف اللحم وكوب من شوربه اللحم ونكمل التسويه
ونسلق الخضروات بطريقه السوتيه ونقلبه في قليل من الزبده ونتبله
نحضر طبق التقديم ونضع اللحم مع الصوص البني والمشروم ونضيف له الخضروات ويقدم
ملحوظه اذا لم يتوافر الدمي جلاس نصنع الصلصه البنيه في المنزل
الطريقه السريعه : معلقتين دقيق ونحمرهم في الزبده ونضيف لهم الشوربه ونقلبهم بسرعه حتي لتتماسك عندما يصبح لون الدقيق بني ونضيفهم للحم ونكمل التسويه