شوربة الافوكادو




تعتبر من الشوربات النادرة جدا في ألمانيا ويتناولها القليل
من الناس وهي تقدم في الغالب في المطاعم الفخمة

المقادير:

3 ليتر شوربة خضار جاهزة
2 حبة افوكادوو ناضجة
ملح وفلفل اسود
4 ملاعق كبيرة كز برة خضراء مفرومة او بديل لذلك بقدونس مفروم
عصير ليمونة

طريقة التحضير:

نسخن الشوربة حتي الغليان ثم نرفعها الي جانب ونقوم في
هذا الوقت بتقشير حبات الافوكادوو ونشيل البذرة من قلبها
وننضغط عليها بالملعقة حتي تنعم شوية..نضيفها الي الشوربة
ونقلبها مع بعض وبالمسكر الكهربائي المخصص للشوربات
نضربها شوية ونتركها شوية صغيرة علي النار ونحط ملح وفلفل
اسود ونضيف بالنهاية عصير الليمونة ونقلبها جيداثم نضعها في
طبق التقديم ونزيناها بالكز برة المفرومة او البقدونس