طريقة الباتون ساليه بالسمسم...





المقادير
4 كوب متوسط دقيق
ثلاث ارباع كوب سمن
ربع كوب زيت
2 بيضه
1 ملعقه صغيره ملح
1ملعقه كبيره كمون مجروش
1 ملعقه صغيره بيكن بودر
من 1 الى 1 ونص كوب حليب للعجن
بيضه لدهان الوجه و سمسم
الطريقه
يضاف الزيت والسمن على الدقيق ويفرك برفع اليد فى الهواء حتى يفرك جيدا بالشكل الاتى





ياخد قطعه حجم الليمونه الصغيره وتبرم وترص فى الصاج ثم يدهن الوجه بالبيض والسمسم وتدخل الفرن على 180 درحه



ولما يخرج من الفرن يبرد ويحفظ فى عليه بلاستيك
وياكل مع الشاى



وكل الشكر والتقدير للأخت خوخه