بصي ياست الكل اول حاجه عايري الارز هانقول مثلا كوبين من الارز هاتيهم واغسليهم وسيبيهم لغايه اما تعملي الخطوه التانيه بس ماحوظه لازم الارز يكون عليه ميه ..نيجي بقه للخطوه الااهم وهي:املي اقل من تلت الكوبايه الي عايرتي بيها الرز تكون لبن وكملي باقي المعيار ميه وحطي معلقتين ونص ملح واستنى لغايه اما البن والميه يغلو وبعدين صفي الارز وحطيه في الحله على النار وغطي الحله ...ثالثا: لما تلاقي الارز تشرب الميه هاتي معلقه ونص او معلقتين سمنه بلدي ومعلقه قشطه من بتاعه وش اللبن وحطيهم على الارز وقلبىه ووطي النار تماما لغايه اما الرز يستوي ودوقي وادعيلي يا ست الكل .................زبالله عليكم الي تدخل وتقرا الموضوع ياريت تقيمه وترد عليه عشان تفتحو نفسي اني اكتب مواضيع احلى ممكن ياأحلى نجعويات بحبكم في الله....