سر عمل الطعميه أو الفلافل بالمحلات

ليه بتاعة البيت ما بتبقاش زيها ؟؟؟؟


السر هو استخدام بيكنج صودا وليس البيكمج بودر جربي حطي 1/2ماعقة صغيره وان شاء الله تدعيلي
وده بتجبيه من عند العطار
...لازم تفرميها(الفلافل) ناعم وتخلطي فول أبيض وحمص بالإضافه للبصل والثوم والبقدونس والبكنج بودر والملح والكمون والفلفل وكمان سمسم إذا تحبي بالأضافه للبيض أنا الاحظ يعطيها طراوه وأقليها في الزيت

نصائح طبية :
- تناول الفلافل بأعتدال ( سبب رأسي لأمراض المعدة و تجلط الشرايين ) .
- لا تنام مباشرة بعد أكل الفلافل – قم ببعض التمارين الرياضية .





منقوله من جروب فتافيت