كفتة البطاطس ..

يتم سلق مقدار كيلو واحد من البطاطس او حسب ما انت عاوز يعنى وبعدها تقشر البطاطس

وتهرسها وتتبل وتشكل علي هيئة اصابع وتفتح في المنتصف ويوضع بها لحمة مفرومة متعصجة ثم توضع في

البيض وبعدين البقسماط وتحمر في الزيت.

باالنسبة للحمة المفرومة

لو تيجى تعملها حط اللحمة المفرومة فى حله وبعدين قطع بصل عليها وحط توابل زى ما انت عاوز

ومعلقة صلصة طماطم او اى حاجة انت عاوز تضيفها بقة ممكن تقطع جزر صغير او خضرة كدة يعنى ومعلقة

سمنه وملح اوع تنساه وسيبها على النار عشان تستوى

وابقا قلب كل شويه عشان ما تلزقش او تتحرق

هو دة حشو البطاطس


وبالهنا والشفا