المقــــادير :


صدور دجاج مقطعه قطع طوليه تتبل بـ (م ك صوص صويا
م ك خل ابيض
م ك خردل
عصير ليمونه
بهارات مشكله
صوص باربكيو
ثوم بودره
ملح
بصل مكعبات
فلفل رومي مقطع قطع طوليه
جبن موزاريلا
جبنه تشدر



مقادير وطريقة اعداد البطاطا بحشوة الدجاج


طريقة التحضير :


يغسل البطاطس جيدا ويدهن بقليل من زيت الزيتون ويشوى في الفرن على نار متوسطه لمدة ساعه يتبل الدجاج ساعتين قبل الطبخ وكل ماطول الدجاج في التتبيله بكون احسن يشوح الدجاج في صينيه غير لاصقه مع قليل من الزيت لحد مايوشك على الاستواء يوضع فوقه البصل والفلفل والملح لما يستوي البطاطس نفتحه من النص ونحشيه بالخلطه ونحط فوقه الجبنه وندخله الفرن لحد ماتذوب الجبنه.