المقادير :

1/4 كيلو لحم بقرى مفروم, كأسة فول اخضر, كأسة ملك الارز طويل الحبة, بصلة متوسطة الحجم مفرومة, ملح +قرفة +فلفل ابيض مجروش+كمون, صنوبر مقلى (حسب رغبتك), ورقات من الكزبرة الخضراء.


طريقه الارز بالفول :

- جهزى الارز بغسله و نقعه فى المياه ما لايقل عن نصف ساعة .
- جهزى الطاسة و ضعى فيها قليل من الزيت لحتى يقدح .
- اضيفى البصل لحتى يصبح لونه وردى اضيفى اللحم مع قليل من الملح و الكمون و ورقات الكزبرة الخضراء و اتركيها من ربع الى نصف ساعة .
- اضيفى الفول و القرفة و الفلفل مع ربع كأسة مياه و اتركيه لحتى ينضج .
- اسلقى الارز بطريقتك المعتادة ثم اسكبيه و ضعى فوقه اللحم بالفول .

و استمتعى بأشهى طبق ارز بالفول و جمليه بالصنوبر ... طعمه كتييييير شهى