النهارده معادنا مع طريقه تحضير السبانخ وبصراحه انا بعشق الخضار اللي مليان حديد ده


المقادير :-

1/2 كيلو سبانخ ( تقطع إلي أجزاء صغيرة )

2 ملعقة صغيرة زيت زيتون

1 ثمرة طماطم طازجة ( تقطع إلي أجزاء صغيرة )

2 فص ثوم ملح وفلفل


الطريقة :-

* تغسل السبانخ جيدآ بالماء ثم تصفى منه .

* تشوح الطماطم والثوم في زيت الزيتون في إناء فوق نار متوسطة الحرارة .

* تضاف السبانخ إلي الطماطم والثوم ، ثم يغطى الإناء وتخفض درجة حرارة الموقد وتترك السبانخ لمدة 5 دقائق تقريبآ مع التقليب من آن لآخر .

* يضاف الملح والفلفل .

* يرفع الغطاء من علي الإناء ثم يترك لمدة 5 دقائق أخرى لكن مع التقليب المستمر .

ملحوظه:
1-يرجى تحضير صفيحه القمامه عند التحضير لاني متوقع انه هيشيط من اي نشفاوي مرتين على الاقل وبعد كده ممكن يتعود عليه.

القيمه العذائيه للوجبه دي عالي اوي

السعرات الحرارية = 108

الدهون = 7 جرام

الكوليسترول = ـــ

الصوديوم (الأملاح ) = 94 ملجم

ولو اتعمل معاها ارز هنزود النشاويات زهتكون اكله بجد صيحه

دي طريقه تانيه غير اللي صيحو كان عاملها

والموضوع مغشوش كالعاده