البسبوسة التركى:-





المقادير:


4 بيض.
3/4 كوب زيت ذرة.
كوب سكر.
2 علبة زبادى.
كوب ونصف دقيق ابيض.
كوب ونصف دقيق بسبوسة سيمولينا.
باكو بيكنج بودر.
فانيليا.
شربات خفيف.


الطريقة:-

يوضع فى الخلاط البيض والسكر والزبادى والزيت والفانيليا وتضرب جيدا
ثم يوضع فى وعاء الدقيق الابيض ودقيق البسبوسة والبيكنج بودر ويقلب
ثم يوضع خليط البيض والسكر والزيت والزبادى على الدقيق ويقلب جيدا حتى يمتزج
ثم يضاف كوب لبن او كوب ماء ويقلب جيدا
ثم يوضع الخليط فى صنية مدهونة سمن او زيت
ثم توضع فى فرن متوسط الحرارة حتى تنضج
ثم تسقى بالشربات جيدا ويمكن ان يرش فوقها جوز هند وتقدم



ملحوظه...انا مجربتهاش بس اللى تجربها تقول رايها