المقادير

نصف كيلو لحم مفروم ناعم + بصلة كبيرة ناعمة + ملح + فلفل اسود + بهارات لحم + قرفة + جنزبيل + 2 حزمة شبت + 2 م/ك ارز

الطريقة

1- يسلق الارز اولا حتي تمام النضج

2 - تجهز البصلة و نضيف اليها التوابل و تدعك جيد و تضاف الي اللحم المفروم

3- نضع اللحم المفروم في الكبة لضمان اختلاط البصلة

4- نفرم الشبت في الكبة و يضاف الي اللحم المفروم و تقلب جيدا

5- يضاف اليها الارز المسلوق و تقلب و تترك في الثلاجة طوال الليل

6-تصبع الكفته و توضع في دقيق و بيض و بقسماط

7- و تقلي و تقدم بحانب مكرونة

و بالهناء و الشفاء
امممممممممممممممممممم لذيييييييييذة وبنت بلد يا كفتة الرز :] :]