ملفوف الفراخ المحشو بالخلطه
********************



المقادير
[size=13pt]-------- اربع صدور فراخ

ارز بسماتي

بصل + فلفل الوان +بسله

زبيب + زبده

التوابل : ملح + فلفل اسود + روز ماري + سكر بني

طريقه التحضير

********* نفتح الصدور بطريقه البفتيك ( اسكالوب )وندق عليها لكي تصبح رقيقه

نحرق السكر في طاسه مع قليل من الزبده ونسوي الارز ليصبح بني اللون

مع اضافه التوابل

نسوي البسله والخضروات

نقلب الخضروات مع الزبيب مع الارز وتصبح هذه الخلطه

نفرد صدر الفر اخ ونحشوه بالخلطه ونلفه بطريقه الروول

ونكمل حتي الكميه بالكامل

طريقه التسويه

********* نرص الصدور جنب بعض داخل صنيه ونضع عليها الزبده وندخلها الفرن ونسويها حتي اللون الزهبي

طريقه التقديم

********* نقدمها مثل الصوره مع الخضروات المشويه والزبيب ولاننسي السلاطه


الف هنا وشفا
[/size]