المعرووف ان امهر الطباخين في العالم هم الرجال و لذلك فقد كتبت لهم وصفة الملوخية بالأرانب



يصعب على الكثيرين اتقان هذه الطبخة الرائعة ولكنها ببساطة شديدة كالتالي ..

اولا ….. رووح لسوق الخضار وقله عايز 15 كيلو ملوخية

ولا اقولك خليها نص كيلو مافيش داعي للاسراف.. وما تخافش ((كل شئ محسوب حسابه)).

ثانيا…. رووح لسوق الارانب وخذ 3 ارانب.........

ولا اقولك خليها 10 ارانب البخل مش حلو خليك كريم ولا يهمك (( كل شئ محسوب حسابه))

وثالثا.. رووح البيت واذبح الارانب وقطع الملوخية

وشوف لك اصغر حلة عندك وحط فيها الارانب والملوخية

ملحوظة((دخلها بالعافية لازم تدخل العشرة الارانب بالحلة الصغيرة)).

وبعدكدا حط خمس قطرات من الماء …….

بصراحة نحن نعتمدعلى التنقيط والأسراف مش حلو خالص ولا يهمكم((كل شئ محسوب حسابه))

وبعدين كل شي قريب بجانبك ضعه بالحلة الصغيرة (جرايد -بصل- معالق-....)

ولايهمك ولا تخاف (( كل شئ محسوب حسابه ))

وبعدين تحطها على النار وتخليها تتطبخ خمسة ايام ونص دقيقة من اليوم السادس وبالهناء والشفاء..











بعد الاكل هتلاقي الاسعاف تحت البيت لعمل الازم((مش بقولك كل شئ محسوب حسابه))